Talare vid konferensen

Ursprungligen var detta min yogaskola. Det var ett hus där jag arbetade i tio år och jag stängde det för sju år sedan och bodde bara här, och nu är jag redo för min nästa plats. Jag sa till min pojkvän att jag verkligen vill göra något med mitt hus. Ungefär som yogaskola, men jag är så upphetsad och intresserad av Blockchain och kryptoplånbok sedan ett år tillbaka och skulle det inte vara bra att ha en social klubb eller ett utbildningsnav för detta eftersom jag inte har någon aning om vad som händer och jag vill lära mig. Så varför inte låta alla tankeledare komma till mitt hem och lära varandra och öppna det för oss alla. Det är därför de gör några influenser.

Patty Perez, ägaren av Cryptohou.se

Cryptohou.se är en plats för människor att inte bara lära sig och dela sina erfarenheter, men det är också en möjlighet till samarbete i det öppna på ett sätt som är samhällsbaserat. Det är inte som ett strukturerat evenemang, ett stort tält, med sponsorer överallt, du vet, för att tjäna pengar. Det handlar om människor, samhälle, att ha tillgång. Vi har haft ett samarbete och jag har pratat med Strategic Coin och sagt, ”Kom igen, låt oss göra det här, låt oss göra det här hemma” och de är så upptagna med en miljon projekt, men här är vi nu och vi har ett bra team tillsammans och Strategic Coin har varit helt fantastiskt.

Jag var i San Francisco förra veckan för att delta i några evenemang i Kalifornien, Red Hat Summit, en stor öppen källkodsgemenskap. Naturligtvis såg vi Twitter-sfären och Snapchat-sfären, Instagram och Facebook över hela världen. Många bra samtal i samhället, inte bara människor som främjade sitt evenemang på konsensus, som ”Hej, kom till vår monter”. Det är bara autentisk kunskap som delas i den digitala sfären och det fungerar, det är något som får människor att känna sig nöjda.

Det finns uppenbarligen ett stort behov, bortom oss eller någon annan, det är så organiskt. Igår var det ett antal talare och de var alla fantastiska och intressanta, men idag tog konferensen vad vi kallade Unconference och det var mer som en boxningsring än en debattkonferens och bara en slags sårbar plats där du faktiskt inte vet någonting och där du undersöker det obekväma utrymmet och människor kände sig så bekväma att de kunde göra djupa dyk i vad de faktiskt vill skapa. Det är också ett stort framsteg när du har en debatt och inte behöver oroa dig för att bli dömd när du gör en inlärningsövning.

Det största jag lärde mig är hur mycket människor behöver utbildning kring detta.Inte bara företag, men alla eftersom det slår på, tror jag. Och en sak som jag har märkt mer än någonting annat är att det finns en interaktion mellan de gamla bankirerna och de nya barnen, och de gamla bankirerna säger att ni barn är idioter. Det kan vara kontroversiellt och ibland stötande för den andra sidan av debatten. Men det är flytande i den digitala sfären, Så vi tror att vi har sett det med innehåll. Bra innehåll, äkta, äkta innehåll som utvecklas tillsammans skapar karma i samhället, och det gör du här. Det är så roligt att bara träffas i mitten och det är en helt ny kultur som skapas.

Jag hade en konversation med Richard Från Arcadia Crypto Partners och jag trodde att det behövs lite mentorskap eftersom det här är en möjlighet för båda parter.Jag vet att några av de smartaste killarna från Crypto är gamla hundar och tjejer, de är där ute, men de unga har också energi och ideer. Så jag ser en blandning och jag tycker att det är viktigt att den äldre generationen.

Patty Perez, ägaren av Cryptohou.se